*

Linda Nevalainen Jokainen seikkailu voi johtaa suuriin mahdollisuuksin!

Kaikki blogit puheenaiheesta Avustus

Nyt kannattaa vastaanottaa työtä kauempaakin

 

 

http://elamassa.fi/tyo-ja-toimeentulo/liikkuvuusavustus-kelan-etuus-tyon...

 

Tällä hetkellä on lanseerattu niin hyvä etuus, että kannattaa tosiaan kasvukeskuksiinkin mennä työhön muutamaksikin kuukaudeksi eikä tarvitse huolehtia niin hirveästi ettei ole varaa kuluihin. Sanoisin tämän olevan erittäin hieno asia yhteiskunnassamme. Kehtaatteko vielä valittaa? Minä lähden mielelläni, työ on erittäin kannattavaa nyt. Mediassa saa kaikki negatiivisuus yleensä enemmän huomiota, joten mielellään nostan tämän positiivisen uutisen esille!

Saako ihmistä auttaa hädän hetkellä?

Kansanedustaja, entinen tai nykyinen, on julkisuuden henkilö. Tästä seuraa monenlaista. Yksi on se, että yhteydenottoja tulee paljon. Erilaisia pyyntöjä. Tutuilta ja tuntemattomilta. Monet kysyy neuvoja. Niitä annan mielelläni. Jos osaan. Jotkut pyytää asianajajaksi. Siihen en ryhdy. Opastan lakimiehen luo. Monet pyytää rahaa. Sadoille rahattomille olen antanut yhden-kahden päivän tarpeen. Siihen minulla on ollut varaa. Sen verran hyväosainen. Kenellekään en ole koskaan tarjonnut rahaa. Linja on selvä. Hädässä olevalle annetaan pyydettäessä vastikkeetta pikku summa.

Reilu kauppa on kannattavaa ihan kaikille!

"Haluamme ansaita toimeentulon omalla työllämme emmekä olla vain avustuksen kohteina". Näistä sanoista alkoi Reilun kaupan liike, meksikolaisten kahvinviljelijöiden toiveesta tulla toimeen omalla työllään. Viljelijät ovat Reilun kaupan ytimessä. He ovat sekä tuottajia, että mukana Reilun kaupan organisaation päätöksenteossa.  Jokainen ostettu Reilun kaupan tuote auttaa viljelijöitä, heidän perheitään ja yhteisöjään.

Reilu kauppa tähtää köyhyyden vähentämiseen kaupan avulla.  

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä